Kādi jautājumi? Lūdzu, rakstiet sales@profboats.com

HELIX 7 CHIRP MSI GPS G4

Artikuls: 411620-1M
€895.00

Zivju meklētājā HELIX 7 CHIRP MEGA SI GPS G4 ir iebūvēts MEGA Side Imaging, MEGA Down Imaging, Dual Spectrum CHIRP sonārs, AutoChart Live, GPS un Humminbird Basemap. 7 collu īpaši platais displejs dod jums plašu iespēju apskatīt daudzas iepriekš ielādētās dalītā ekrāna skata iespējas.

MEGA Side Imaging un Down Imaging: redziet zemūdens pasauli kā nekad agrāk ar kristāldzidru skatu līdz 125 pēdām visās laivas pusēs. Jūs atvērsiet jaunas detaļas ar pat 3x lielāku jaudu nekā standarta sānu un lejup attēlveidošanas sonāriem.

Dual Spectrum CHIRP: Ziniet, kur atrodas zivis, pateicoties precīzi definētiem zivju siluetiem, kā arī skaidram redzējumam par zivju kustību un zemūdens reljefu. Dual Spectrum, ko darbina patentētais Low Q CHIRP pārveidotājs, piedāvā divus meklēšanas veidus: plašs režīms maksimālam pārklājumam un šaurs režīms maksimālai detalizācijai.

SwitchFire sonārs: Izmantojot divus displeja režīmus, varat pievienot vai noņemt detaļas, Attēlot ūdens dziļumu, temperatūru un turbulenci, pat skatīties uz saviem mānekļiem - to visu var panākt nospiežot tikai vienu taustiņu.

Iebūvēta Humminbird pamatkarte: Uzlabotā standarta pamatkarte nodrošina skaidru skatu uz zemūdens reljefu un apkārtējiem apskates objektiem, lai jūs varētu makšķerēt un pārvietoties ar pilnu pārliecību. Identificējiet bojas, marķierus, apdraudējumus, jahtu piestātnes, kontūras, dziļuma marķierus un daudz, daudz ko citu. Ietver diagrammas ar vairāk nekā 10 000 ezeriem, kā arī ASV piekrastes pārklājumu

AutoChart Live: izveidojiet reāllaika kartes par savām makšķerēšanas vietām, piekļūstot patentētām Humminbird® LakeMaster® funkcijām. Kartējiet dziļuma kontūras, grunts cietību un veģetāciju, braucot ar laivu, pateicoties iebūvētam astoņu stundu ierakstīšanas laikam.

Ethernet tīkls: ātrgaitas Ethernet ļauj izveidot spēcīgu, profesionālas kvalitātes makšķerēšanas sistēmu. Viegli pievienojiet vairākus zivju meklētājus vai atjauniniet eholoti uz tādām papildu tehnoloģijām kā Minn Kota i-Pilot Link, 360 Imaging un CHIRP Radar.

Bluetooth: iespējojiet tādas funkcijas kā bezvadu programmatūras atjauninājumus no lietotnes Humminbird FishSmart, kā ziņojumi no eholotes uz viedtālruņa. Turklāt jūs varat kontrolēt visbiežāk izmantotās funkcijas, izmantojot papildu Bluetooth tālvadības pulti (RC2).

Saderīgs ar LakeMaster: Humminbird LakeMaster karšu nepārspējamā precizitāte un detalizācija. Sākot ar viegli nolasāmām kontūrām, līdz iezīmētiem dziļuma diapazoniem, jums būs visi nepieciešamie rīki.

Navionics savietojams: Humminbird nodrošina vēl vairāk karšu iespēju, pateicoties papildu Navionics savietojamībai. Pieejamie karšu reģioni ietver detalizētu kartogrāfiju, kas padara Navionics lielisku palīgu makšķerēšanā, kruīzos vai burāšanā.

Komplektā ir pārveidotājs un stiprinājuma piederumiem, barošanas kabelis, stiprinājuma kronšteins.

Tehniskās specifikācijas:


Preces kods: 411080-1
Sērija: HELIX
Displeja izmērs - pa diagonāli: 7 "
Displeja pikseļu matrica: 1024H x 600V
Sonārs-standarts: Dual Spectrum CHIRP, MEGA Down Imaging, MEGA Side Imaging
Sonāra pārklājums: 20 °, 42 °, 60 ° un (2) 86 ° @ -10dB
Sonārs - pēc izvēles: 50 kHz, 50 / Low Airmar CHIRP
CHIRP - atbalstītās frekvences: pilns režīms (150–220 kHz), šaurs režīms (180–240 kHz), plats režīms (140–200 kHz)
Atbalstītās sonāru frekvences: 50/83/200/455 kHz
Dziļuma sonārs: 1200 pēdas (standarta devējs), 3500 pēdas (pēc izvēles 50 kHz)
CHIRP - atbalstītās attēlveidošanas frekvences: MEGA DI (1075-1150 kHz), MEGA SI (1075-1150 kHz), 455 kHz (440-500 kHz)
Attēlošana no dziļuma uz leju: 480 pēdas (455 kHz), 75 pēdas (MEGA)
Attēla attēlveidošana no vienas puses uz otru (no vienas puses uz otru): 480 pēdas (455 kHz), 250 pēdas (MEGA)
Saskarne: Tastatūras vadība
Funkcijas: Bluetooth, Built In GPS, Built In Mapping, CHIRP Digital Sonar, Down Imaging, Dual Spectrum CHIRP, MEGA Imaging, Networking, Side Imaging
Atmiņas kartes slots: Viena Micro SD
Savietojams ar: AIS, AutoPilot

Prece