Kādi jautājumi? Lūdzu, rakstiet sales@profboats.com

Electric Downrigger Optimum TS

Artikuls: 1902340
€2190.00

Optimum TS piedāvā jaunu inteliģenci kontrolētai dziļuma makšķerēšanai ar pilnīgi baltu konstrukciju, nerūsējošā tērauda spoli un 316. klases teleskopisko izlici, kas ir ideāli piemērota sālsūdens makšķerēšanai. Uztveriet jebkuru mānekli precīzi, parādot dziļuma un velcēšanas datus pilnkrāsu 3,5 collu LCD displejā. Optimum TS bezvadu režīmā savieno līdz pat četriem lejupejošiem balstiem, kurus var vadīt vienlaikus, izmantojot Cannon mobilo lietotni vai saderīgu Humminbird zivju meklētāju. Savietojams ar Fish Hawk™. X4D elektronika ļauj kontrolēt dziļumu, temperatūru un ātrumu atbilstoši jūsu svaram.

Bezvadu integrācija — pilnībā integrējas ar Fish Hawk Electronics, mobilo aplikāciju Cannon un līdz pat četriem Optimum lejtecēšiem bezvadu režīmā. Bezvadu tīkls ļauj izmantot tādas funkcijas kā Auto Up visu, nospiežot pogu, lai uzreiz iegūtu visus svarus vienlaikus vai pa vienam.
Pilnkrāsu LCD ekrāns — 3,5 collu LCD ekrāns ar pielāgojamu skatu, sonāra datiem, lietotāja preferencēm un dienas/nakts iestatījumiem.
Kontroles precizitāte — saglabā līdz 5 dziļuma sākotnējiem iestatījumiem un atceras pēdējās nozvejas dziļumu. Ar dziļuma ciklu veiciet svaru uz augšu un uz leju noteiktos intervālos vai izmantojiet apakšas izsekošanu, lai automātiski noturētu mānekli noteiktā attālumā no apakšas.
One-Boat Network™ — pilnībā bezvadu režīmā integrēts ar atsevišķiem Humminbird® zivju meklētājiem pilnīgai kontrolei un kritiskiem velcēšanas datiem.
Waterline Zero – pasargājiet savu laivu no šūpojošām slodzēm. Lejupkalējs automātiski noturēs jūsu svaru iepriekš noteiktā attālumā zem ūdenslīnijas.
Pozitīvā jonu kontrole (PIC) – Jūsu laivas elektronika rada ūdenī negatīvu enerģijas lauku, kas atbaida zivis. Pozitīvā jonu kontrole neitralizēs negatīvo enerģijas lauku, tāpēc zivs paliks tuvāk jūsu auklai.
Ātruma regulēšana - pieci (5) regulējami izņemšanas un izvietošanas ātrumi ar slodzes izņemšanas ātrumu līdz 250 pēdām minūtē.
Nerūsējošā tērauda teleskopiskā strēle - 316 jūras klase, stiepjas no 24 līdz 53 collām.
Nerūsējošā tērauda spole — komplektā ar iepriekš uztītu 400 pēdu 150 pēdu nerūsējošā tērauda kabeli. Paredzēts darbam ar monopavedienu vai "super auklu" bez plīsumiem vai pārrāvumiem.
Divu asu stieņa turētājs - Ietver vienu (1) aizmugurē piestiprinātu stieņa turētāju.
Noņemama sānu plāksne - ērta piekļuve spolei auklas maiņai, āķu nostiprināšanai un regulēšanai.
Iekļauts: universāla montāžas bāze, zema profila grozāmā pamatne, līnijas ierobežotājs, divi (2) jūras ūdens līnijas atbloķētāji un manuāls rokturis.

Prece